Tip na úterý – komentovaná noční prohlídka Muzea MHD

MHD Aktuálně
28. 1. 2019 DPP, Čistou stopou Prahou
foto exponátů
Ilustrační foto

Jaké to je, když odejdou poslední návštěvníci a v expozici historických vozidel městské hromadné dopravy zhasnou světla? Tajemnější a ještě působivější. Teď máte jedinečnou možnost se o tom přesvědčit na vlastní oči.

Přijďte se v úterý projít potemnělými halami muzea a vychutnat si v nich atmosféru exponátů dob dávno minulých tak, jak jste je dosud neviděli. Čeká vás zhruba dvacetiminutová prohlídka s minimálním osvětlením a zajímavým výkladem průvodce. Více než kdy předtím oceníte kouzlo historických tramvají, autobusů, trolejbusů či servisních vozidel i samotné Vozovny Střešovice, která je podobně jako vystavená vozidla také technickou památkou.

Muzeum MHD se nachází ve Vozovně Střešovice na adrese Patočkova 4, Praha 6. Spojení na zastávku Vozovna Střešovice si pohodlně vyhledáte na stránkách Dopravního podniku hl. m. Prahy (ZDE), který akci pořádá.

Vozovna Střešovice na mapce Prahy
Zdroj: mapy.cz

 

Komentované noční prohlídky se konají pouze v úterý 29. ledna a začínají v 17.00, 17.30 a 18.00. Sraz je u vchodu do haly Muzea MHD na 1. koleji. Pozor, kapacita je omezena. Zbylé vstupenky je nutné si zakoupit dnes či zítra přímo v pokladně muzea vždy do 14.30. Cena činí 50 Kč pro dospělé a 30 Kč pro děti

 

plakát zvoucí na akci