Omezení provozu registru vozidel ve Vysočanech

Autem Aktuálně
24. 10. 2020 MHMP, Čistou stopou Prahou
grafika covid-19

Od 23. října do odvolání je z důvodu nákazy pracovníka a karantény dalších omezen provoz na pracovišti registru vozidel odboru dopravněsprávních činností ve Vysočanech, Na Výběžku 11. Jedná se o další pracoviště registru řidičů, na kterém tento týden musel být ze stejného důvodu omezen provoz. Pracoviště bude odbavovat jen předem objednané klienty. Nadále jsou v provozu další pracoviště registru vozidel na Bohdalci, na Jarově a v Břevnově.

Na pracovišti ve Vysočanech, které je zaměřeno na vyřizování záležitostí registru vozidel, včetně vyřazení vozidla, budou odbaveni pouze klienti, kteří mají potvrzenou elektronickou objednávku návštěvy, učiněnou prostřednictvím aplikace „rezervace návštěv“. Odbaveni budou také na přilehlém pracovišti žadatelé o registraci jednotlivě dovezeného vozidla ze zahraničí.

Online registrace návštěv na pracovištích odboru dopravněsprávních činností Magistrátu hl. m. Prahy jsou nyní prodlouženy do konce měsíce listopadu.

S ohledem na mimořádnou epidemiologickou situaci a v souladu s přijatými opatřeními žádá Magistrát hl. m. Prahy klienty, aby zvážili nutnost své návštěvy úřadu a přicházeli ve zcela nejnutnějších záležitostech.

O případných dalších změnách bude Magistrát hl. m. Prahy informovat.

Upozorňujeme, že se i tentokrát jedná o registr vozidel, nikoliv registr řidičů, před kterým se tvoří fronty.