For Bikes, veletrh s duší, startuje už v pátek

Čistá mobilita Aktuálně
3. 4. 2018 Čistou stopou Prahou
Staré kolo, před ním monitor
For Bikes 2017, momentka z interaktivní části naší expozice

Akce, kde se všechno točí okolo cyklistiky – to je For Bikes, největší středoevropský veletrh svého druhu, který se rozjede už v pátek a do cíle dorazí v neděli. Nenechte si ho ujet a s ním ani náš stánek!

Veletrh For Bikes

Kdo má v Praze kolo, ten to určitě ví, takže jenom pro jistotu:

  • Na For Bikes najdete tu nejpestřejší nabídku kol, potřebného vybavení a nejrůznějších nezbytných i zbytných, leč o to šikovnějších doplňků, oděvů, obuvi i různých maličkostí.
  • Na veletrhu získáte navíc novinky o všem, co se týká jízdy na kole v přírodě i ve městě, nejpřehlednější mapy, nejúžasnější průvodce, přístup k novým aplikacím a službám a načerpáte na něm inspiraci, která vám po zimě vlije novou krev do noh.
  • For Bikes si užijete i díky rozmanitému a bohatému doprovodnému programu, ve kterém nechybějí soutěže o skvělé ceny, rozhovory se známými osobnostmi, dechberoucí ukázky a exhibice, atraktivní akce pro děti i dospělé včetně sobotního závodu horských kol.

Expozice Čistou stopou Prahou

Hlavní město Praha a náš projekt je nejen tradičním účastníkem veletrhu For Bikes, ale i jeho hrdým partnerem.

  • Na našem stánku naleznete i letos originálně pojatou expozici s množstvím nejnovějších informací, aktualizovaných cyklistických map Prahy, prospěšných aplikací a materiálů, které prostě musíte mít.
  • Tým příjemných a na slovo vzatých odborníků vám rád odpoví na jakýkoli dotaz z oblasti městské cyklistiky týkající se samotné jízdy, služeb či infrastruktury a nádavkem přidá i užitečné vychytávky, které vám zpříjemní vaše cestování po Praze.
  • A opravdová lahůdka – v interaktivní části naší expozice si můžete sednout na kolo a bez obav se prohánět ulicemi tří měst… Díky 3D brýlím nepoznáte, že je to jenom na oko.

Určitě se na své veletržní potulce u nás zastavte, bude se vám to líbit!

Zajímá vás, jaká byla naše účast na For Bikes 2017? Článek najdete ZDE. A to, co potřebujete vědět pro naplánování návštěvy letošního ročníku, zase TADY.

 

velcí a malý návštěvníci u našeho stánku
Loni se u nás zastavovali velcí i malí cyklisté.