E-shop čistě pro vás

Čistá mobilita Aktuálně
26. 4. 2017 Čistou stopou Prahou
šička v plné práci
Každý kus je originál šitý až po objednávce. Foro: Archiv UAX

Rádi trávíte volný čas po svém? A taky tak si po svém vybíráte, co budete nosit? Chcete, aby vám bylo příjemně a nebyla to nuda?

Jestli ano, tak se mrkněte do našeho e-shopu. Najdete v něm pestrou kolekci originálního oblečení a doplňků, které šije přední český výrobce značkového oblečení pro volný čas UAX. Vznikají výhradně v ČR a je jim vlastní mimořádná kvalita materiálu, pečlivé zpracování a pořádná dávka originality. Textil se nežmolkuje, drží barevnou stálost a netočí se ve švech.

Oproti konfekci se každý kousek připravuje až po objednávce. Díky tomu vám můžeme nabídnout i multikolory, u nichž si předem „poskládáte“ barevnost přesně podle svých představ. Například u trička Skrat Colors si vyberete barvu jednotlivých rukávů, předního dílu i lemu u krku.

Vaši hruď povýší na umělecké dílo potisk podle předlohy předního českého grafika a designéra Radka Leskovjana. Mimochodem zapomeňte na to, že by po pár vypráních vybledl nebo zmizel! Speciálně certifikované barvy se vtláčejí do látky pomocí sítotisku ručně, což jim zaručuje životnost v řádu několika let.

Kvalita, co vydrží, a originalita, s níž nesplynete s davem… To je náš e-shop. Vstupte do něj nahoře na www.cistoustopou.cz nebo přímo tady.