Katalog cyklovýletů vlakem

Čistá mobilita Aktuálně
14. 5. 2019 Lukáš Eršil
Katalog cyklovýletů vlakem

Jezdíte rádi na kole a máte už projeté všechny pražské cyklostezky? Rádi byste se podívali o kousek dál, projeli se krásnou přírodou, ale navečer byli zase doma? A do třetice: máte rádi přírodu a nechcete se přesouvat autem?

 

Právě vám nabízíme skvělé řešení: cyklovýlety vlakem. Výlety jsou naplánovány tak, abyste cyklovýlet zakončili opět u zastávky vlaku a pohodlně se dopravili zpět domů. Náš katalog obsahuje podrobný popis dvanácti tipů na výlety, z nichž je prvních šest určeno pro rodiny a druhá šestice je výzvou pro bikery a všechny, kteří holdují adrenalinu a ostřejší jízdě.

Katalog má menší formát, snadno se vejde do batohu či cyklobrašny a je doplněn řadou krásných fotografií. Tipy na trailové výlety jsou zpracovány podobně jako komiks - každou fotografii doprovází vtipná glosa bikera a fotografa v jedné osobě.

Díky našemu katalogu můžete na rodinných výletech obdivovat malebnou krajina Berounska a Křivoklátské vrchoviny, navštívit Ameriku, Tetín nebo rodiště Josefa Lady, projet se podél dvou řek Vltavy a Sázavy i podél Labe. Každý výlet je doplněn mapou.

Trailové výlety vás zavedou i na vzdálenější místa: do okolí Plzně, Olomouce či Děčína i blíže k hlavnímu městu do okolí Rakovníka, provedou vás jižními Čechami v okolí Tábora a Českých Budějovic.

Katalog cyklovýletů vlakem si můžete zdarma vzít na pražských nádražích nebo si ho můžete stáhnout ve formátu pdf pod tímto článkem.

Přejeme vám krásně prožité dny v sedla kola navíc okořeněné zážitkem z jízdy vlakem naší krásnou zemí.