Co s ještě nenačatou nedělí? Přijďte na For Bikes

Kolo Aktuálně
7. 4. 2018 Čistou stopou Prahou
kolo zaparkované na louce
Jako sport, doprava, turistika i čirá radost... Jízda na kole má mnoho podob a na For Bikes si každý najde to své.

Pokud ještě nemáte na neděli plán A, zvažte FB. Jde o veletrh s duší a kromě těch „obyčejných“ věcí – jako je bezkonkurenčně největší nabídka kol, cyklistického příslušenství a doplňků pod jednou střechou na východ od německých hranic – si na něm užijete i jedinečný doprovodný program.

Nebudeme opakovat, co jsme už napsali, a tak jen pro upřesnění: kromě cyklistů ANI KOLOBĚŽCI v ČR nenaleznou širší nabídku svých oblíbených přibližovadel… A co jsme ve veletržním areálu v Letňanech na vlastní kůži zaznamenali během pátku a soboty? Především stovky novinek pro novou sezónu (na každém stánku obvykle několik), vstřícnou, až všeobjímající atmosféru a boom e-kol a e-koloběžek, díky kterým se už dost dobře nikdo nemůže vymlouvat, že by ježdění nezvládl kvůli vyššímu věku či ochablé kondici.

A k naší nemalé radosti i velký zájem o NAŠI EXPOZICI (více informací ZDE). Má dvě půlky: v té první najdete nejen nejnovější cyklomapu Prahy, ale i spoustu dalších tipů pro jízdu vlastními silami po Praze a blízkém okolí pro jednotlivce, rodiny s dětmi či seniory. A samozřejmě ochotu, můžete se nás ptát na cokoli z oblasti aktivní a udržitelné dopravy... A v té druhé, interaktivní polovině se zase díky 3D brýlím naučíte ke svému prospěchu využívat pražskou cyklistickou infrastrukturu (ještě není stoprocentní, ale průběžně se zlepšuje A NADÁLE  BUDE) a na vlastní oči se projedete i ulicemi dvou dalších evropských měst… Jenomže to je už takové naše malé tajemství, takže přijďte a uvidíte, která kromě Prahy to jsou.

V neděli jsou brány veletrhu For Bikes otevřeny do čtyř, více informací ZDE. Těšíme se, že se vámi uvidíme!