Chatujte s radním pro dopravu Petrem Dolínkem

Čistá mobilita Aktuálně
25. 3. 2017 Odbor RFD MHMP
Tramvaj
Otevřeně o pražské dopravě. Již tuto středu!

Projekt zmente.to přináší svůj první chat s náměstkem pražské primátorky a radním pro dopravu Petrem Dolínkem. Na to, co vás zajímá, se můžete ptát už ve středu 29.března od 11.30 hodin přímo na webových stránkách www.zmente.to nebo ve stejnojmenné aplikaci.

Chybějící autobusový spoj, nenavazující cyklostezka nebo třeba nízký počet stanic CNG? I to jsou podněty, které již od 3. března posíláte městským organizacím prostřednictvím aplikace a webové stránky zmente.to.

Hlavní město Praha se spuštěním zmente.to opět o pořádný kus přiblížilo svým občanům, kteří už nemusí pátrat po tom, která instituce je za danou problematiku zodpovědná. Ať už jde o nebezpečný výmol, chybějící značku nebo nepořádek v parku, zmente.to umožní odesílat všechny podněty z jednoho místa. Intuitivní podoba webu i aplikace uživatele sama navede a stížnost, podnět, ale třeba i pochvala se odešle na správné místo.

Cyklisté v centru Prahy
Na chat zveme cestující MHD, chodce, cyklisty i řidiče motorových vozidel.

Máte nápad na prodloužení cyklostezky? Je ve vašem okolí nebezpečný přechod pro chodce? Řekněte to přímo zástupci města! Středeční online rozhovor s Petrem Dolínkem rozhodně nebude jediný. Již při spuštění zmente.to radní sám potvrdil, že s občany bude diskutovat pravidelně každý měsíc. K chatu se dostanete přes ikonu „chat s Petrem Dolínkem“ jak z webové stránky zmente.to, tak i z aplikace pro mobilní telefony. Tu si můžete zdarma stáhnout v Apple Store nebo Google Play a poznáte ji podle ikony vytvořené z koncovky .to.

(O spuštění zmente.to jsme v Čisté stopě informovali zde.)