Letní soutěž Na kole Prahou odstartovala

Čistá mobilita Aktuálně
24. 7. 2017 Sylva Švihelová
kolo a cyklisté na limonádě
Soutěžit neznamená nevychutnat si zasloužené přestávky!

Jezdi Prahou a buď odměněn. To je princip velké letní soutěže pro cyklisty, která začala tuto sobotu a potrvá až do 22. září. Tak hezky šlapejte do pedálů, získávejte za to odznáčky a nakonec i zaslouženou odměnu!

Jednoduchá pravidla

Tou nejzákladnější podmínkou pro účast v soutěži je, že musíte aktivně využívat aplikaci Na kole Prahou a získávat jejím prostřednictvím unikátní odznaky například Pražského Průzkumníka, Pražského Vrchaře atd. – viz níže. Podobné odznáčky si můžete vyjíždět po celý rok, ale pro účely soutěže je nutné, abyste tak učinili právě v termínu 22. 7. – 22. 9.

Co za to

Kromě spálených kilogramů a skvělého pocitu budete mít možnost své vyjeté virtuální odznaky směnit za opravdové a hrdě si je vetknout do trička nebo třeba do mikiny, která vám už na podzim určitě přijde vhod. Ale to není všechno – navíc si za jejich získání můžete podle hodnoty (zlatý, stříbrný, bronzový) vybrat odměnu. A to v rámci oslav mezinárodního Dne bez aut 22. září od 17.00 do 19.00 ve stánku Čistou stopou Prahou (dále jen ČSP).

Aplikace Na kole Prahou

Aplikace představuje i díky pokročilým motivačním a komunitním funkcím mnohem víc než „jen“ tu zatím nejchytřejší navigaci pro Prahu. Pokud ji snad ještě v mobilu nemáte a nevíte, „vo co go“, základní informace získáte TADY. Ale vůbec nejlepší bude, když si ji hned stáhnete, mrknete na ni a sami zjistíte, jak je přehledná a jak jednoduše a intuitivně se ovládá. Ke stažení je zdarma pro operační systémy Android (ZDE) a iOS (ZDE).

Soutěžní kategorie

Odznaky můžete získávat v následujících kategoriích.

tabulka, v jakých kategoriích lze získat odznáčky

Detailní informace o soutěžních místech poslední kategorie Pražský Objevitel  včetně fotografií najdete v přiloženém souboru pod tímto příspěvkem.

 

Výběr odměny

Každý držitel zlatého a stříbrného odznaku ve všech kategoriích si může vyměnit jeho digitální verzi za opravdový odznak, a navíc získá možnost výběru odměny podle následujícího klíče. Na odměnu má nárok i držitel bronzového odznaku, ve všech kategoriích však pouze jednou.

 

TABULKA ODMĚN

BONUS! Držitel zlatých odznáčků ve všech vyhlášených kategoriích získává navíc bonus v podobě možnosti výběru až 3 předmětů z libovolné kategorie.

Upřesnění

 

  • Každý držitel zlatých a stříbrných odznaků může získat tolik jejich opravdových (hmotných) podob, kolik jich má v digitální verzi.
  • Odměna za zlatý odznak platí pouze pro první získaný. Tj. 1 zlatý = jedna odměna, 4 zlaté = 1 odměna. Toto pravidlo se však neuplatňuje na bonusovou cenu v případě získání zlatých odznaků ve všech kategoriích.
  • Odměna za stříbrný i bronzový odznak je taktéž uplatitelná jen jednou.

Účastník tedy může svůj nárok na odměnu uplatnit jen jednou. Příklad: Získal jsem dva zlaté odznaky, jeden stříbrný a dva bronzové odznaky. Můžu si vybrat jeden předmět za zlatý odznak, jeden za stříbrný a jeden za bronzový, vždy z příslušných kategorií.

Odznaky a odměny se vydávají pouze ve stanový den a čas na Dni pro Prahu pořádaném v rámci oslav mezinárodního Dne bez aut na Štefánikově ulici 22. září od 17.00 do 19.00 ve stánku ČSP. A to pouze osobně po ukázání získaných odznaků v aplikaci, a proto není možné, aby jedna osoba vyzvedla odměnu pro více lidí. Upozornění: Množství cen je omezené, nárok na ně máte pouze do vydání zásob.

Že je pro vás ježdění na kole především zábava a skvělý způsob, jak se udržovat ve formě? Přesto, anebo právě proto se zapojte do soutěže na kole Prahou! S naší aplikací je to opravdu snadné a případná odměna vás určitě potěší.