Zítra S Trilobitem zimou nezimou

Pěšky Aktuálně
23. 2. 2018 Roman Sovák
dítě na zimním výletě
Ilustrační foto

Pokud ještě nemáte program na zítřejší sobotu, přidejte se v rámci pochodů s názvem Prahou turistickou k zítřejší akci Zimou nezimou. Můžete si podle chuti zvolit nejen délku trasy, ale i chůzi či běh. Na nejkratší trati bude navíc přípraven program pro děti.

Konkrétně Trilobit Barrandov, velmi aktivní členská organizace Klubu českých turistů a pořadatel zítřejší akce, pro malé účastníky desetikilometrové vycházky z Černošic přes Kazín a Baně do Zbraslavi s názvem Pohádkový les připravil ve spolupráci se svým Fanklubem soutěže o zajímavé odměny.

Další trasy jsou o délkách 17, 25, 35 a 53 kilometrů, takže si může vybrat úplně každý. Start je od 6.00 do 11.00 na železniční zastávce v Černošicích, cíl mezi 10.00 až 20.00 ve zbraslavské restauraci U přístavu.

Veškeré další informace Trilobit Barrandov zpracoval do přehledného letáku, který najdete níže v příloze. Takže jen dodáváme, že se půjde či poběží spíše zimou než nezimou, protože zítra budou teploty většinou pod bodem mrazu a pouze v maximu budou atakovat nulu. Což je skvělá zpráva, protože po cestě nebude bahno, tváře budou pěkné červené a případné cílové posezení ve vyhřáté hospůdce o to příjemnější a zaslouženější.