DNES NA EVROPSKÉM TÝDNU MOBILITY – ÚTERÝ

Čistá mobilita Aktuálně
18. 9. 2018 Čistou stopou Prahou
kola umístěná ve vlaku
Kombinovaná doprava = chytrá doprava... Ilustrační foto

Přehled dnešních akcí ve vší stručnosti. logotyp ETM 2018

ÚTERÝ 18. 9.

  • INTERMODALITA V PŘEPRAVĚ OSOB

Kombinace více druhů dopravy může snížit cestovní čas, náklady, negativní dopady na zdraví i město. Když zvolíte ten správný MIX, budete mít z cestování radost. Máme pro to v Praze ty správné podmínky? Přijďte se dozvědět, co jste možná nevěděli, a diskutovat s odborníky… Start v 16.00 v příjemném prostředí žižkovské Pracovny. VÍCE VČETNĚ PROGRAMU NA NAŠICH STRÁNKÁCH.

  • DEN BEZ BARIÉR

Přednáškový den pro odbornou veřejnost i další zájemce nabitý aktuálními informacemi, s možností dotazů a odpověďmi zkušených odborníků z řad neziskových organizací i veřejné správy a atraktivním doprovodným programem. Akce začíná v 9.00 v CAMPu. VÍCE V PŘILOŽENÉM LETÁKU.

… CO SE CHYSTÁ ZÍTRA

Ve středu se Praha poprvé zapojí do celoevropského projektu EDWARD – DEN BEZ ÚMRTÍ NA SILNICI. Zamyslete se nad svým dopravním chováním a složte Slib bezpečnosti. Přijďte ve středu 19. 9. v 11.30 na slavnostní zahájení výstavy 17 andělů jako připomínky 17 obětí dopravních nehod v Praze v roce 2017. Vezměte svoje děti na Den dopravní výchovy pro chodce a cyklisty. To jsou jen některé z řady zajímavých akcí, které budou zítra probíhat.

… PRŮBĚŽNĚ

zářijová výzva DO PRÁCE NA KOLE / první ročník kampaně PĚŠKY DO ŠKOLY



Další informace také na etm.praha.eu